Over mij

Welkom op mijn website,

Ik ben Jeroen Mars en zeer enthousiast over veel sporten, bij voorkeur om het zelf te beoefenen. Mijn hele leven staat van jongs af aan in het teken van sport en een aantal sporten heb ik zelfs op nationaal niveau beoefend.

“Mijn manier van coaching brengt iedere golfer verder in zijn spel: zowel de beginnende, gevorderde als de single handicap golfer.”

Golf is al vele jaren mijn grote passie en de reden dat ik PGA Golfcoach ben geworden. Ik vind het fantastisch om mijn coaching talent in te zetten om golfers van ieder niveau te helpen hun spel en spelinzicht te verbeteren.

“De golfswing is een natuurlijke beweging. Iedereen kan het leren. En als je de swing goed aanleert en uitvoert, hoef je geen blessures op te lopen.”

Als golfcoach ben ik bijzonder geïnteresseerd in het menselijk lichaam en bewegings-mechanica. Na mijn opleiding heb ik me vooral toegelegd op het bestuderen en analyseren van de golfbeweging. Op dit moment durf ik te zeggen dat ik daarin geslaagd ben. Naar mijn mening is de golfswing een natuurlijke beweging die te vergelijken is met zoiets intuïtiefs als het onderhands gooien van een bal. Ook vanuit andere sporten zijn  vergelijkingen te maken die je helpen je swing te verbeteren. Lees mijn visie op de golfswing.

Ik ga de golfswing eenvoudiger voor je maken in plaats van – nodeloos – ingewikkelder”

In mijn golflessen gebruik ik veel beeldspraak, omdat mensen deze vorm van uitleg eerder begrijpen dan een technische uitleg. Beeldspraak helpt je het beste bij het omzetten van nieuwe kennis in beweging en blijft langer in je geheugen hangen. Tijdens de les zal je merken dat ik passie en gedrevenheid toon om de sporter/mens beter te maken, zodat je meer plezier krijgt in het golfspel. Heb je al een eigen stijl ontwikkeld? Dan gaan we daarop verder bouwen.

Ik heb een scherpe blik en maak snel analyses. Met enkele aanwijzingen zal je direct verbetering in je slagen merken.
Wil jij graag beter – en met meer plezier – leren golfen? Neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Mars