Training

Plezier in het spel staat bij mij altijd voorop en dat komt ook in al mijn lessen naar voren.
Mijn enthousiasme en ervaring wil ik op een ontspannen manier overbrengen. Dit doe ik zowel in mijn lessen aan beginnende, gevorderde en single handicap golfers. Golf is een fantastische en zeer uitdagende sport die elke ronde weer anders is. Het leuke van golf is, dat het overal en vooral met iedereen gespeeld kan worden, ongeacht het niveauverschil.

“Golf wordt gezien als een zeer moeilijke technische sport. Mijn lesopbouw is er op gericht om het juist makkelijker te maken.”

Swing analyse
Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden…. Daarom is het raadzaam af en toe je swing op te laten nemen. Je kunt me een analyse vragen van je swing, put, chip, pitch of bunkerslag. Door middel van de opgenomen beelden kan ik al je slagen volledig analyseren.

“Accept a bad day, not a bad week”

Wil jij beter leren golfen?
Wanneer je begint met golfen of je golfspel wilt verbeteren, zijn er talloze professionals die je daarbij kunnen helpen. Hier zijn de redenen waarom ik de geschikte golfprofessional ben voor jou, en het snelste resultaat met je kan boeken.

1. Ik heb mijn opleiding genoten bij de PGA.
2. Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als golfprofessional en door de jaren heen het golfspel van veel mensen verbeterd. Van beginner, junioren tot senioren.
3. Ik heb internationale ervaring in het les geven op alle niveaus.
4. Dankzij het gebruik van video en foto kunnen we in een mum van tijd jouw sterke en zwakke punten inventariseren, waardoor we doelgericht kunnen werken en snel verbetering kunnen boeken.
5. Ik maak een persoonlijk trainingsplan voor je, zodat we samen hard kunnen gaan werken om jouw gestelde doelen te behalen.
6. Voor mijn leerlingen ben ik altijd bereikbaar per mail of telefoon als mijn hulp nodig is. Veel leerlingen mailen me hun swing, zelfs tussen de lessen door, ter analyse.
7. Lees mijn reviews!

                                       Ik garandeer jou een verbetering van je golfspel